fredag 16. april 2010

Veeeeldig lenge siden vi har oppdatert bloggen nå, så her kommer et kort sammendrag av hva som har skjedd de siste ukene.

Vi har endelig flyttet ut av huset i Ghanzi, men ikke uten problemer. Huseieren krevde plutselig dobbelt av det han skulle ha og vi nektet fordi vi ville egentlig ha det billigere pga alle problemene vi har hatt med huset. Det har regnet igjennom taket på 3 av rommene, ene toalettet funket ikke, vasken på kjøkkenet var ødelagt, airconditionen funket ikke og vinduene var teipet sammen. Kort sakt. Typisk afrika standard. Det endte opp med at han truet en av lærerne våre her... Heldigvis ga han seg litt til slutt, så vi møttes på halvveien...
Så vi var veldig glad for å dra derfra!!!

Fra Ghanzi dro vi til Namibia for å besøke jentene som er der. Der var vi først 3 dager i Winghoek der jentene bodde, og så dro vi til Swakopmund som ligger ved kysten. Der hoppet vi i fallskjerm og kjørte firhjulinger i sanddynene:) Veldig gøy:):) Så vi storkosa oss i Namibia:)

Nå er vi i Maun igjen. I går var vi på en uorganisert safari med en ukjent franskmann. Spennende, men vi så bare dyr vi hadde sett fra før. Vi er litt skuffet over å ikke se løver og leoparder. Men det er tross alt den verste tiden og se dem på har vi fått høre.
På søndag drar vi videre til Zambia og victoria falls. Skal være der i en liten uke. Så er det tilbake til Maun igjen for 5 dager, så videre til Gabarone og så endelig drar vi hjem!! Bare denne vulkanen gir seg. Vi krysser fingrene..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar